Ändrad adress

Bloggen är nu flyttad till min hemsida 
Välkommen!

I jakt på en bild

Då jag som person är väldigt sprallig och inte alltför seriös i min privatperson finns det i dagsläget inte så många professionella bilder på mig. Så när en tidning ber om en intervju och foton är det svårt att hitta den perfekta bilden. Men idag skulle det göras, och men min vanliga tur så spöregnande det när jag väl tog mig ut. Men men, jag tog mig iallafall till favorit gatan i Stockholm för att posera framför fina fasader. Jag mår på allvar så bra när jag rör mig i miljöer som dessa! En liten tävling för läsare, kan ni avgöra vars i Stockholm bilderna är tagna?

För er som känner mig kommer tycka att dessa bilder är riktigt seriösa. Och jag gillar dem.




Men som journalisten sa " Det är ju bara vatten"... Så sant!

Mäklare & mäklare

Igår var jag för kunds räkning på två visningar. Två lägenheter som i stort sätt var väldigt lika och som representerades av två utåt sätt likadana mäklare. Dock var skillnaden stor på deras sätt att arbeta. Jag har i min värld och utbildning fått för mig att en mäklare är en säljare, inte en person som bara står och lämnar ut prospekt. Tyvärr verkar vissa tro att det räcker med att se söt ut, detta gör mig galen. Sälj in lägenheten, svara på frågor och charma mig med din kunskap!

Igår var det en av dessa mäklare som var fantastiskt söt men jag fick ingen som helst känsla för lägenheten, jag fick inte heller svar på mina frågor. Så jag la ner objektet och vandrade vidare till en lägenhet som jag nu hade fått ner förhoppningarna om då den var mindre, låg sämre än pärlan jag nyss blivit så besviken på.

Men när jag kommer dit möts jag av en öppen och välkomnande mäklare som befann sig i mitten av lägenheten och pratade med de flesta spekulanter. Perfekt! Jag började ställa frågor och fick ödmjuka och kompetenta svar på allt. Mäklaren ville verkligen sälja lägenheten och visste hur hon skulle göra det!

Jag gick därifrån med en god känsla och min kund är nu inne i en  het budgivning. Nu gäller det bara att se till min kund inte förköper sig, bara för att vinna! Tävlingsmänniska det här. Kanske därför vi kommer så bra överens. Nej, nu ska det köpas lägenheter!

Kör i vind!

Min kunds nästa drömboende, din nästa försäljning?


Jag söker nu för kunds räkning en 2:a i innerstan, önskvärt är Sofo, i Stockholm. Helst sekelskift, 40-70 kvm, charmig och personlig. Ett viktigt krav är golven. Stabil kund med god ekonomi som kan tillträda snarast och har hopp om en snabb affär.
 
Har du eller någon du känner pärlan sin fastighetsportfölj, hör av dig!Så berättarjag mer ingående.

Nu ska jag på visning i Birkastan!  (Kul att mäklarna nu även får jobba måndaglunch med visningar...??)

Hej!

RSS 2.0