Årets "Starter"

Förra veckan fick jag ett glatt samtal från Monica Wennerbring på Stockholms NyföretagarCentrum, hon berättade att jag var nominerad till Årets "Starter" med mitt företag Nextplace. Jag förstod ingenting men svarade glatt på frågor om min affärsidé, mina utmaningar och ambitioner samt vad jag önskade mig av SEB (som var prisutdelare). Så igår bar det av på finalgala på Nalen tillsammans med andra entreprenörer och ambitiösa människor. Vi var 12 nominerad i 4 olika kategorier, vi 12 fick tillsammans mingla med Maud Olofsson, Stockholms finansborgarråd Sten Nordin (som förövrigt kommer från Nyköping...hehe), Swedbanks VD Michael Nordin m.fl.. Ett fantastisk tillfälle att nätverka och skapa kontakter. Det bästa var nog att Maud Olofsson absolut skulle tänka anlita mig och Nextplace! 

Tack Maud för dina positiva kommentarer! Det är ett starkt kvitto på att idén är hållbar och det är upp till mig att omsätta mina möjligheter!
Tack Maud för alla dina fina ord! Det är ett starkt kvitto på att Nextplace har stor potential och det är upp till mig att förvalta mina möjligheter! Tack!
Weeeeiii!!


Ingenting är omöjligt!!//

Malin



Uppdatering & tack!!

Nu var det på tok för längesen jag skrev i bloggen, jag är för dålig..Nu är de dags för förändring!

Jag får skylla på att jag har haft fullt upp med Nextplace och det är ju aldrig fel. Nu är iallafall min hemsida klar och jag är så stolt och vill rikta ett stort, varmt och det gladaste tacken till Jacob som arbetat med min hemsida och gjort det så fin som den är. Utan dig skulle jag inte finnas, som min rådgivare många gånger nämnt "Malin, syns du inte på internet så finns du inte! Så återigen ett stort tack och den varmaste kramen till dig! Kolla gärna hans företag www.ardore.se!!

Så in på www.nextplace.se och återkom gärna med kommentarer och gärna uppdrag!

Må väl//

Malin

Bostadskoll 2

Just nu sitter jag på min balkong, i solen med en kaffe (underbart!!) och surfar och försöker på mig en uppdatering om vad experterna tror om framtiden på bostadsmarknaden. Mäklarsamfundet menar att antalet bostadsaffärer kommer att öka, medan priserna bedöms förbli oförändrade. De krafter som främst påverkar bostadsmarknaden i dagsläget är räntenivån och sysselsättningen. Utan att låta pessimistisk så känns det som om detta är vi  som konsumenter redan medvetna om. Men vad betyder det egentligen?

Rapporten bygger på 2.000 fastighetsmäklares bedömning av sina lokala bostadsmarknaden, hur den sett ut de senaste tre månaderna, januari–mars, och hur de bedömer att den ser ut de tre kommande månaderna.

 

Det är stor enighet om marknadsläget hos fastighetsmäklarna i samtliga län i Sverige. De bedömer att både utbud och köpintresse ska öka. Anledningen till optimismen är att det är på våren som säsongen för bostadsmarknaden tar fart och att det finns ett uppdämt behov. De kraftiga räntesänkningarna påverkar också marknaden liksom skattesänkningarna. Mitt tips till er köpare är att därför att försöka ta er ut på marknaden relativt snart för att minimera risken med fler antal spekulanter, vilket troligen kommer leda till längre budgivningar som i sin tur bidrar till högre pris för ett objekt som kanske inte är värd det...

Var inte rädd att kontakta mig för mer handfasta råd och tips! [email protected] 

Ut i solen och släpp hästarna fria!!

 





RSS 2.0